fbpx
 

Ofte stilte spørsmål

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.regnskapgroup.no/wp-content/uploads/2020/09/image_illustrations_05.png
01
Hvordan kan jeg bytte til deres regnskapsfirma fra mitt nåværende firma?

Å bytte til vårt firma er en enkel prosess. Bare informer din nåværende regnskapsfører om endringen, og vi tar oss av resten, og sikrer en jevn overføring av alle dine økonomiske data og poster.

02
Hvilke regnskapstjenester tilbyr dere?

Vi tilbyr et omfattende utvalg av regnskapstjenester, inkludert bokføring, lønnsbehandling, forberedelse av finansrapporter og skatterådgivning. Vårt mål er å imøtekomme de individuelle behovene til hver klient, enten du er en liten oppstart eller en godt etablert bedrift.

03
Er dere kjent med norsk regnskapslovgivning og skattelovgivning?

Absolutt, vårt team er godt kjent med alle aspekter av norske regnskapsstandarder og skattelover. Vi sørger for at dine finansielle data er i samsvar med lokale forskrifter og hjelper deg med å navigere i det komplekse skattemiljøet.

04
Hva er deres avgifter for regnskapsføringstjenester?

Våre avgifter er konkurransedyktige og basert på de spesifikke tjenestene du trenger. Vi tror på transparent prising uten skjulte kostnader. Vi gir gjerne et detaljert tilbud etter konsultasjon.

05
Hvor ofte vil dere rapportere om min bedrifts økonomi?

Vanligvis gir vi månedlige økonomiske rapporter til våre kunder, men vi kan justere frekvensen basert på dine preferanser og forretningsbehov, enten det er kvartalsvis eller årlig.

06
Bruker dere digital regnskapsføring?

Ja, vi bruker den nyeste digitale regnskapsprogramvaren og teknologiene, som muliggjør sanntidssporing, effektiv databehandling og sikker lagring av din økonomiske informasjon.

07
Hva trenger dere fra meg for å starte regnskapsprosessen?

For å begynne trenger vi grunnleggende informasjon om virksomheten din, tidligere økonomiske poster og eventuelle spesifikke regnskapspreferanser eller behov du måtte ha. Dette hjelper oss med å skreddersy våre tjenester for å passe best til dine krav.

08
Kan dere hjelpe med lønnsbehandling og lønningsadministrasjon?

Selvfølgelig, lønnsbehandling er en av våre nøkkeltjenester. Vi sørger for nøyaktige beregninger, rettidige lønnsutbetalinger og overholdelse av lokale sysselsettings- og skatteregler.

09
Hvordan håndterer dere konfidensiell informasjon?

Konfidensialitet er av største viktighet for oss. Vi bruker avanserte sikkerhetsprotokoller og kryptering for å beskytte din økonomiske data, og vårt team er opplært til å håndtere all informasjon med den største skjønnsomhet.

10
Hvilken erfaring har deres regnskapsførere?

Vårt team består av sertifiserte regnskapsførere med variert erfaring fra forskjellige bransjer. De gjennomgår kontinuerlig opplæring for å holde seg oppdatert med de nyeste finansielle forskriftene og beste praksis.